HOEKSKE STRATUM

HOEKSKE STRATUM Lekker en snel!

Online eten bestellen

Recentebeoordeling


4 sterren uit 587 beoordelingen

Alle beoordelingen zijn van Thuisbezorgd.nl klanten die besteld hebben bij Hoekske Stratum. Meer weten? Ontdek meer

10 mei 2022 om 9:44 Was heerlijk en goed warm
6 mei 2022 om 18:07 Lekker! Zometeen lustrum vieren ‘vo. Wel volgende week tentamenweek, ben dan op de uni.
6 mei 2022 om 1:21 Erg lekkere pizza’s. Bedankt
1 mei 2022 om 11:44 Koud en laat
1 mei 2022 om 3:44 It never arrived and when i called they said they didnt know anyrhing about it and that my order didnt exist. I waited an hour and a half! (It said 25-55mins) but it's saturday, be leinient, Dont bother!! Its your problem
22 apr 2022 om 20:02 Vond het vrij lang wachten maar het eten (kapsalon) was wel weer erg lekker. Vroeger vaker hier besteld toen ik in Stratum woonde, maar nu ik in Strijp woon, wordt het nog steeds lekker warm bezorgd. Lekkere frietjes ook! Top!
15 apr 2022 om 21:43 Beste kapsalon in Eindhoven! Lekker warm en snel bezorgd, dikke aanrader.
9 apr 2022 om 3:12 Mijn vriend en ik heb hebben te lang gewacht voor een simpele bestelling…
5 apr 2022 om 4:28 Lekker gegeten had kapsalon besteld was warm lekker veel het enige nadeeltje was dat de frietjes net iets langer gebakken mochten zijn en dat er erg weinig saus mee word gegeven verder erg lekker
31 mrt 2022 om 22:43 Lekker zoals altijd!